Mindeord for Paulus Olsen

Mindeord for Paulus Olsen

Bisættelse af Paulus Olsen

Annaassisitta Oqaluffia (Domkirken)

Mandag d. 8. januar 2018 kl. 11

Urnenedsættelse på kirkegården

Kaffe i Asiaqs frokoststue, Qatserisut 8 fra kl. 13-16.

 

Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at Asiaqs mangeårige medarbejder Paulus Olsen er afgået ved døden.

Det skete meget pludseligt og helt uventet, mens han var på ferie i udlandet med sin elskede kone, Jette og har efterladt familie, venner og kolleger i chok. Paulus blev blot 64 år gammel.

Paulus blev første gang ansat i Asiaq i 1995 og efter en periode i Mittarfeqarfiit, kom han tilbage til Asiaq i 2007, hvor han siden har været tilknyttet Kort og Geodatagruppen.

Paulus var således en af de mest erfarne medarbejdere i huset og han var virkelig en, man kunne regne med hver eneste dag, frisk fra morgenstunden, aldrig syg og altid venlig, tålmodig og hjælpsom. Det gjaldt overfor kolleger og i særlig grad overfor kunder i den Kortbutik, som han passede utrætteligt og vedholdende. På de årligt tilbagevendende feltture til Grønlands byer og bygder var han en rutineret og arbejdsom kollega, som med stoisk ro knoklede på, indtil alle målinger var i kassen. Feltsæsonen 2017 blev hans sidste, og han vil i den grad blive savnet; men vi vil for altid være taknemmelige for alle de gode stunder, vi fik med Paulus.

Vore tanker går til de efterladte.


Bo Naamansen

Direktør og kollega